Dr. Fellegi & Winkler

mediátor képzés

Intenzív, akkreditált mediátor képzés

a professzionális és tudatos konfliktuskezelésért

KÉPZÉSI IDŐPONTOK ITT

Következő Mediátor alapképzés: 2020. január 20-22.

Következő FÉLNAPOS továbbképzés: 2019. november 9. VÁLÁSI MEDIÁCIÓ (Dr. Ferenczy Annamária)

üzleti mediáció 3 NAPOS továbbképzés: 2020. február 27-29. (Dr. Kertész Tibor)

Itt jelentkezhet.

Amitől a képzés egyedi:

-  A képzést a nonprofit szektorból és az üzleti életből jövő trénerek tartják, akik így a mediáció széles spektrumát tudják bemutatni, saját példákon keresztül. Ugyanakkor közös bennük, hogy nemcsak a mediáció alkalmazása, hanem e tudás átadása iránt is személyes elkötelezettséget éreznek.

-   A mediációs folyamat általánosan elfogadott ismereteinek átadása mellett az oktatók figyelmet fordítanak a kevésbé elterjedt, de kiválóan használható egyéb konfliktuskezelési módszerek megismertetésére (csoportok bevonását lehetővé tevő, közösségi döntéshozatali eszközök)

-  A trénerek az elméleti ismeretek átadása mellett törekszenek az önismeret fejlesztésére, a gyakorlati tennivalók átbeszélésére, valamint a hazai realitások bemutatására.

- A képzés résztvevői saját praxisindítással kapcsolatos konkrét teendőkkel kapcsolatban is instrukciókat kapnak.

- A csoportok olyan esetekkel dolgoznak, amelyek ténylegesen megtörténtek, így a szerepjátékok kimenetele összevethető a valós történésekkel.

- Az oktatók a képzés során az érdekek egyeztetése mellett az érzelmek, sérelmek, kapcsolattörések helyreállításának módjait, dinamikáját is fókuszba helyezik.

- A képzés során a hallgatók kitekinthetnek a nemzetközi gyakorlatra és a nonprofit szférára is.