Dr. Fellegi & Winkler

mediátor képzés

Intenzív, akkreditált mediátor képzés

a professzionális és tudatos konfliktuskezelésért

KÉPZÉSI IDŐPONTOK ITT

Következő alapképzés: 2019. Szeptember 30.

Következő FÉLNAPOS továbbképzés: 2019. november 9. VÁLÁSI MEDIÁCIÓ

Következő 3 NAPOS továbbképzés: 2019. október 28-30. SZUPERVÍZIÓ A TERMÉSZETBEN

Itt jelentkezhet.

Hallgatóink mondták
rólunk, nekünk

Részletek a képzés végén kitöltendő anoním kérdőívekből (2018. szeptember)

  • Végtelen profizmust éreztem végig. Rendkívüli türelmet tapasztaltam, ami szintén inspirál, hogy folytassam a tanulást. Ilyen sok tudással, amivel az oktatók rendelkeznek nehéz alázatosnak lenni egy átlagembernek, de minden elismerésem. 10 000%-san bízok bennetek!

  • Nagyon jól érzetem magam, mert az egyik legkomplexebb képzés volt, amin jártam, és ami a legjobb volt, hogy nem volt sematikus és erőltetett.

  • Az oktatók profizmusa, felkészültsége kiváló. Gyakorlati oktatáson volt a hangsúly, ami különösen tetszett. Stresszmentes volt az egész oktatás!

  • Nagyon kiváló, jó hangulatú képzés.

  • Kitűnő a tananyag, az oktatók, a módszerek.

  • Köszönök mindent! Szuper csapat, remek oktatók vagytok. Köszönöm a közvetlenséget és a rugalmasságot.

  • Nagyon tetszett mind a képzés hangulata, mind az a szemlélet, átadott gyakorlati tapasztalat, amit itt kaptam.

  • Végig 10 pontot adtam, mert úgy gondolom, hogy a képzés a maga nemében nagyon jó, de az is igaz, hogy kicsit mást gondoltam mediációnak. Nekem a lényeg a konfliktusok közvetlen kezelése volt, ami csak egy dia volt, de gondolom itt a gyakorlat a lényeg, illetve az előkészítés, témalista, stb. is fontos, és kell hozzá. Összegségében tehát ez így jó volt, elégedett vagyok

Vélemények korábbról

Minden képzés fejlődés és egyben önismereti lépcsőfok. Én eddig egy nagyon empatikus és elfogadó embernek gondoltam magam, de kiderült, van még hová fejlődnöm. Borcsa és András olyan mértékben nyitott és elfogadó mindenkivel, hogy senki nem érezhette magát kínosan, hogy hogyan teljesít. Minden pillanatot érdemes figyelni, ha valaki szeretné gyakorlatban is csinálni a mediálást. Ők a képzés alatt minket mediáltak,  olyan szempontból, hogy láthatatlan kezekkel irányítottak. Gyakorlatias és praktikus feladatok és gyakorlatok voltak mind a 3 nap. Kíváncsian várom a folytatást, hogy a végére mennyivel kerülök közelebb ehhez a szakmához. Természetesen ennyi idő alatt nem lehet elsajátítani ezt a szakmát, de rátesznek minket az útra, s hogy ki mennyire halad előre ezen, az már a mi hozzáállásunkon és szorgalmunkon múlik.  Annak ajánlom, akiben egy kicsi pszichológiai és ügyvédi véna is van. Aki érzi igazán, hogy mennyit tud ezzel segíteni azokon, akik nem a jogi utat választották, vagy csak részben tették ezt. Aki képes elfogadni, hogy mindenkinek meg van a maga igazsága és pártatlan szereplőként tud segítő kezet nyújtani.

Timea (54), rendezvényszervező

2015. március 2.

"Örülök, hogy sok értékes embert ismerhettem meg a végig oldott, családias hangulatú tanfolyamon. Nagyon jó volt szakemberek társaságában elsajátítani a mesterfogásokat, hasznos és praktikus tanácsokat kaptam. A képzés magas színvonalú volt, sok új technikát tanultam, köszönöm Nektek! Kifejezetten tetszett, hogy a mediáció lényegét, praktikus fogásait szituációkon keresztül sajátíthattam el."

Magdi, ügyvéd

2014. december 6.


"Részt vettem már jó pár tanfolyamon életemben, de legtöbbször úgy éreztem, hogy azok díja kidobott pénz volt. Ez a képzés volt az elsô, ami valódi, a késôbbiekben is hasznosítható tudást adott. Köszönöm!"

 Bea (37) marketing igazgató

2014. december 6.


"Most már látom, hogy ez a „tó” jelentősen mélyebb, mint gondoltam. Ti azonban megtanítottatok úszni, tehát mindegy hogy 2m vagy 200m mély. Mindezt tudva a leúszható távolság is csak erőnlét kérdése, tehát igazából csak rajtam rajtunk múlik, mennyit fektetek magamba."

András (43) executive coach és mentor

2014. december 6.


"Nagyon jól éreztem magam. Külön tetszett az oktatási módszer, ami szerintem nagyon hatékony! Egy érdekes szakmát tanulhattam meg, úgy érzem, a tanultakat saját életemben is hasznosítani fogom." 

Katalin (32), banki ügyintéző

2014. november 15.


"Kristály tisztán érzem, hogy a mediációt nekem csinálnom kell, és azt is, hogy ha csinálni akarom, magamat is jobban meg kell ismernem."

Erika (48) irodavezető

2014. november 15.


"Okos praktikákat kaptam, és családias volt végig a hangulat. Azokon a tanfolyamokon, amelyeken korábban részt vettem nem alakult ki az a fajta kémia, ami itt kialakult."

Csaba (43), ügyvezető

2014. november 15.


"Aha érzésből jutott bőven."

Mihály (35), osztályvezető

2014. november 15.


"Nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket , nagyon érdekes,  értékes embernek tartalak mindkettötöket. A tanfolyam vége nekem is nagy szívfájdalmat okozott , s az nem kérdés , hogy ott leszek -e a haladó tanfolyamon. Már nagyon várom  J  .

 Már ma  reggel elküldtem egy jó barátomnak a tanfolyammal kapcsolatos benyomásaimat és az elérhetöségeiteket.

 A holnapi napon  élesben is ki fogom próbálni a nálatok tanultakat. Ma este felkészülök és holnap  jöhet az elsö éles bevetés .Szurkoljatok!"

Edit

2014.október.13.


„A jelenlegi polgári perrendtartás vonatkozó rendelkezései már rögzítik a felek közötti közvetítői eljárást mint alkalmazható, alkalmazandó vitarendezési módot. Lényegesnek tartom, hogy ezen speciális vitarendezési forma módszertanát és szakmai kereteit megfelelő felkészültségű oktatók által minél szélesebb körben elsajátítsák azok a leendő szakemberek, akik a személyek közötti vitarendezésben szerepet vállalnak. A mediáció szükséges és hiánypótló intézmény, amelynek megfelelően a magas színvonalú képzés is elengedhetetlen. Az oktatás során mind gyakorlati, mind elméleti szempontból megismerkedhettem ezen vitarendezési móddal, amelyet munkám során bizonyosan érdemben fel tudok majd használni. Ügyvéd kollégáim ha megkeresnek mediációs oktatás vonatkozásában, bátran ajánllak titeket.”

Endre, ügyvéd

2015. január 15.


"Számomra is nagy élmény volt a három napos kurzus. A mai napig felcsengenek ott elhangzott mondatok, gondolkodóba ejtenek  a szituációs gyakorlatok. Várom a következő lehetőséget a fejlődésre. Ezúton szeretném jelezni, hogy a tervezett haladó képzésen részt veszek."

Tünde

2014. október 9.

 

"A képzéseteken nagyon jól éreztem magam! Véleményem szerint sokan azért jelentkeznek - azon felül, hogy szeretnék ezt a szakmát művelni - , mert ez szakmának tekinthető, és a már meglévő mellé külön praxist is jelenthet. Talán ezért is várnak számonkéréseket és konkrét, deklarált szakmai meghatározásokat!

A képzés során ezt a kényszert jól oldottátok! Ha lehet egy észrevételem (javaslat), a helyzetgyakorlatok során az aktív részvételetekre szükség van, mert a "gyakornokok" tőletek várnak visszajelzést, megítélést!

A képzést foglalkozásra való tekintet nélkül azoknak ajánlanám akik, fogékonyak az emberi problémák meghallgatására, és azok megoldására. Akiknek az üzleti életben felmerülő konfliktusok megoldása kihívást jelent."

Laci (43) magánnyomozó

2014. október 6.

"Jó volt tudatosítani, hogy a mások meghallgatásának és a kérdéseknek mekkora ereje van."

Móni

2014. szeptember 30.