Dr. Fellegi & Winkler

mediátor képzés

Intenzív, akkreditált mediátor képzés

a professzionális és tudatos konfliktuskezelésért

KÉPZÉSI IDŐPONTOK ITT

Következő Mediátor alapképzés: 2020. január 20-22.

Következő FÉLNAPOS továbbképzés: 2019. november 9. VÁLÁSI MEDIÁCIÓ (Dr. Ferenczy Annamária)

üzleti mediáció 3 NAPOS továbbképzés: 2020. február 27-29. (Dr. Kertész Tibor)

Itt jelentkezhet.

Rólunk

A mi történetünk

Minden a Jedermann Kávézóban kezdődött, 2011-ben. Azóta mindketten pontosan tudjuk, hogy együtt fogunk dolgozni a mediáció területén. Borbála a kutatócégén keresztül, a nonprofit szektorban szerzett rengeteg gyakorlati tapasztalatot, András pedig az üzleti és párkapcsolati mediáció területén, saját praxisában. Közben rengeteget beszélgettünk konkrét esetekről, a nagyvilágról és az emberi játszmákról. Végig éreztük, hogy a különbözőségeink erősítenek bennünket, miközben a szakmai elképzeléseink egybeestek.

Végül két közösen tartott képzés után lett kristálytiszta, hogy közös álmainkat egy önálló mediátorképzés kapcsán fogjuk megvalósítani. Ahol lehetőségünk lesz átadni mindazt a tudást, eszközrendszert, amit eddig megszereztünk, és megvitatni mindazokat a dilemmáinkat, amelyek nap mint nap foglalkoztatnak bennünket.

Hiszünk abban, hogy ketten együtt a mediáció majd minden területéről tudunk saját, ténylegesen megtörtént példákat kínálni a nálunk tanulóknak, és abban is, hogy a dr. Fellegi & Winkler mediátorképzést elvégzők könnyen találják majd meg a saját útjukat, hangjukat. Reméljük, hogy ebben nem csak a mediáció, hanem a nálunk elsajátítható más módszerek összessége is segítségükre lesz!

Ha bővebben érdekli az általunk képviselt irányvonal, hallgasson bele az alábbi interjúba, amely a Gazdasági Rádió A nap vendége című műsorának hangfelvétele!

Első rész

Második rész